30.05.2023

Best of the Best – Marina Stanković

Zovem se Marina Stanković i već petnaest godina radim kao nastavnik srpskog jezika i književnosti u osnovnoj školi.  Osim ljubavi prema književnosti, umetnosti i radu sa ljudima, oduvek sam gajila interesovanje prema matematici i logici. Tokom pandemije Kovida-19 shvatila sam da me interesuju digitalne tehnologije. Semos Akademiju sam upisala iz želje da naučim nešto novo i potpuno drugačije.

U Semos Akademiju sam se prijavila na preporuku koleginice sa posla i posle nekoliko meseci sam naučila mnogo toga o QA testiranju. Prvi put se upoznajem sa pozivom QA Testera i veoma sam zadovovoljna. Posao je veoma zanimljiv i kreativan. U Semos Akademiji sam naišla na veoma topao pristup, instruktori su nas detaljno uputili u posao, redovno smo imali domaće zadatke što je odličan način za učenje.

Projekat u kojem smo učestvovali je odličan način da primenimo sve ono što smo naučili. Posebno  su mi bili zanimljivi zadaci koje smo radili iz SQL-a, pisanje tiketa, zatim Postman i Trello.

U životu je veoma važno raditi na sebi, učiti i usavršavati svoja znanja. Treba samo odlučiti i krenuti dalje i primeniti sve ono što smo naučili. Potrebno je dosta truda i upornosti, kao i dobra podrška.

Sve informacije, savete i podršku za traženje posla dobili smo u Karijernom centru. Ivana i Andrijana su nas veoma profesionalno uputile u dalje korake.

Semos Akademija će vam dati i podršku i potrebna znanja za promenu profesije.