O Semos Education trening programima

Semos Education ima tačno definisan program tvog usavršavanja oblikovan kroz program akademija. Odlučili smo da princip obučavanja IT kadra koji primenjuju uspešne IT kompanije učinimo dostupnim svima i zato smo osmislili programe za individualne polaznike – koji ti bez obzira da li si početnik ili senior daju mogućnost da stekneš pravo znanje i veštine, ali tu se proces ne završava.

Sledeći korak je primena tog znanja i pronalaženje posla. Zato gradimo partnerstva sa kompanijama koje su u potrazi za talentima i osmišljavamo program po njihovim potrebama. To znači da su ti prilike zagarantovane, a one će te motivisati da daš sve od sebe i da ih iskoristiš.

Frame

 

Tokom 25 godina iskustva, Semos Education je razvio preko 300 edukativnih programa koje je pohađalo preko 100.000 ljudi. Fokus Semos trening centra je na poslovne korisnike – kompanije koje ulažu u usavršavanje svojih zaposlenih. Saradnja sa preko 800 zadovoljnih klijenata širom Evrope i Bliskog Istoka, podstakla nas je da prilagodimo svoje edukacije za sve vas koji indiviualno želite da se usavršavate. Tako je nastao Algoritam – most koji visoko kvalitetnim IT obukama spaja poslodavce i talente.

powered-by-SEMOS

Semos Education akademije su deo Semos Education porodice koja predstavlja vodeći IT trening centar u jugoistočnoj Evropi. Kao jedan od osnivača i članica LLPA (Leading Learning Partners Association), Semos Education je partner za učenje najvećih svetskih softverskih kompanija: