Zašto da postaneš deo Semos Education trening programa

Semos Education ima tačno definisan program tvog usavršavanja oblikovan kroz program akademija. Odlučili smo da princip obučavanja IT kadra koji primenjuju uspešne IT kompanije učinimo dostupnim svima i zato smo osmislili programe za individualne polaznike – koji ti bez obzira da li si početnik ili senior daju mogućnost da stekneš pravo znanje i veštine, ali tu se proces ne završava.

Sledeći korak je primena tog znanja i pronalaženje posla. Zato gradimo partnerstva sa kompanijama koje su u potrazi za talentima i osmišljavamo program po njihovim potrebama. To znači da su ti prilike zagarantovane, a one će te motivisati da daš sve od sebe i da ih iskoristiš.

 

Tokom 27 godina rada, postavili smo visoke standarde u trening industriji, razvijajući širok spektar treninga namenjen unapređenju tehničkih kompetenci individualnih korisnika, čitavih timova kako bismo podržali njihov put digitalne transformacije.

Zvanični treninzi su put ka usavršavanju koji garantuje kvalitet, a mi garantujemo da će plan treninga biti potpuno usklađen sa potrebama pojedinca ili organizacije, i isporučen od strane najeminentnijih stručnjaka u datoj oblasti. Uporedo sa sistemom neformalnog obrazovanja, Semos Education takođe organizuje i koordiniše sistem međunoradno priznatih sertifikacija.

Semos Education – tvoj pouzdan trening partner.

Powered by

Semos Education akademije su deo Semos Education porodice koja predstavlja vodeći IT trening centar u jugoistočnoj Evropi. Kao jedan od osnivača i članica LLPA (Leading Learning Partners Association), Semos Education je partner za učenje najvećih svetskih softverskih kompanija: