Game developer akademija

Semos Education Game developer akademija ima za cilj da ti pruži sve što ti je potrebno da započneš uspešnu karijeru u oblasti razvoja igara. Ukoliko imaš ambicije da se baviš programiranjem i kreiranjem igara, ova obuka će ti pružiti sjajnu osnovu za dalji karijerni razvoj.

#Akademija #Gaming #Junior #Unity

Opis obuke

Da li ste znali da Unity platformu koristi preko 1.5 miliona kreativaca svakog meseca? Unity je mnogo više od vodeće platforme za razvoj igara – to je ceo ekosistem rešenja koji podržava kreatore igara na svakom koraku: od ideje do objavljivanja igrice. Nemoj da te sama reč zavara – gejming industrija nije dečija igra, već najbrže rastuća medijska industrija u svetu, koja je već odavno prevazišla vrednost Holivuda i procenjuje se na preko 100 milijardi dolara godišnje. Ukoliko imaš ambicije da se baviš programiranjem i kreiranjem igara, ova obuka će ti pružiti sjajnu osnovu za dalji karijerni razvoj. Unity pruža moćno i bogato interaktivno iskustvo u 2D, 3D, VR i AR formatu, a u okviru ove obuke ćeš savladati programiranje u C# potrebno za rad u Unity-ju i sam razvoj 2D igara u Unity-ju. Ukoliko želiš da nastaviš dalje učenje i oprobaš se i u drugim oblastima – ova obuka je prvi korak na tom putu. Obuka kombinuje teorijsko i praktično znanje i rad na realnom projektu. Mi smo jedini akreditovani Unity trening partner u regionu, te smo kreirali ovaj trening program kombinujući zvaničnu obuku dopunjujući je sa dodatnim prilagođenim materijalima, kako bismo bili sigurni da smo te spremili za prvi korak u tvojoj gejming karijeri.

Kome je ova obuka namenjena?

Ova obuka je namenjena svima koji žele da se bave programiranjem u oblasti gejminga, steknu solidnu osnovu koja će im pomoći da započnu svoju karijeru i kreiraju svoju prvu 2D igricu.

Preduslovi i potrebna znanja

Za ovu obuku nisu potrebna predznanja u oblasti gejminga ili programiranja. Dovoljno je poznavanje rada na računaru i znanje engleskog jezika. Poželjno je poznavanje osnovnih koncepata programiranja.

Instruktori obuke

Nikola Garabandić

Materijali za edukaciju

U okviru obuke dobijate zvanične Unity materijale u elektronskom obliku, kao i specijalno razvijene materijale za učenje koji su prilagođeni potpunim početnicima i programiranju za Unity. Ovi materijali uključuju vežbe, prezentacije, probne testove sa odgovorima i rešenjima. Dobićete i pristup grupi za pomoć u učenju, u kojoj možete dobiti savete od trenera i drugih učesnika iz grupe.

Program obuke

Intro - osnove C# za Unity

1. Uvod u programiranje:

Algoritmi

2. Uvod u C#:

Pokretanje naše prve skripte
Promenljive, tipovi promenljivih, njihova ograničenja
Unos preko tastature
Kontrola toka, if else switch
Ciklusi, for, while, do-while
Nizovi i liste, foreach petlja
Funkcije, parametri funkcija, ref i out parametri, rekurzivne funkcije

Unity 2d

Navigacija u Unity Editoru
Identifikacija ključnih Unity alata
Razvoj kompleksnih 2D okruženja
Kreiranje različitih tipova animacija u editoru
Razvoj 2D mehanike igre
Objavljivanje 2D igre

Advanced programming for Unity

Objektno orijentisano programiranje:

Pojam informacionog sistema – Apstrakcija
Klasa, pojam klase, struktura, razlika između klase i strukture
Enkapsulacija
Nasleđivanje
Polimorfizam
Događaji i Delegati
Generičke metode i klase
Statičke klase i metode, preklapanje operatora, extension Methods

Game project

Završni projekat

Nivo obuke:

Beginner

Tip obuke:

Online / Obuka vođena od strane instruktora

Trajanje obuke:

120 časova

Cena:

Redovna cena: 1400EUR
Promo cena: 1200EUR
Cena za plaćanje u celosti: 1100EUR
Prijavi se
05.09.2022. 17h

Zašto baš Gaming akademija?

60%

VR I AR sadržaja je napravljeno kroz Unity.

95%

polaznika je reklo da je obuka prevazišla njihova očekivanja.

92%

polaznika je reklo da je obuka bila dobra investicija za karijerni razvoj.

Važne informacije o obuci


Ova obuka se odvija u potpunosti online putem platforme Microsoft Teams. Sve informacije o načinu održavanja obuke će vam biti dostavljene neposredno pre početka.

Rok za prijavu na obuku:

Ukoliko želite da ostvarite promo cenu obuke, rok za prijavu i plaćanje prve rate je 01. avgust.

Ukoliko se ne prijavite do ovog datuma i dalje možete pohađati obuku po redovnoj ceni, ali je važno da prva rata bude uplaćena do datuma početka obuke.

Cene i način plaćanja


Redovna cena ovog programa je 1400 EUR.
Promotivna cena ovog programa je 1200 EUR i važi za prijave do 01. avgusta (potrebno je uplatiti najmanje prvu ratu do ovog datuma kako biste obezbedili svoje mesto).

Za uplate u celosti, odobravamo poseban popust i cena programa iznosi 1100 EUR.

*Sve cene i rate su izražene sa PDV-om.

Načini plaćanja:

Plaćanje na rate- ovaj program je moguće platiti u više mesečnih rata. Ukoliko prvu ratu uplatite do 01. avgusta, ostvarujete pravo na promotivnu cenu obuke. U suprotnom, za polaznika važi redovna cena obuke i prva rata mora biti uplaćena do prvog dana/početka obuke (05. septembar).

Dinamika plaćanja:

Prva rata - 400 EUR do 01. avgusta / 05. septembra

Druga rata - 200 EUR do 01. oktobra

Treća rata - 200 EUR do 01. novembra

Četvrta rata - 200 EUR do 01. decembra

Peta rata - 200 EUR do 01. januara

Šesta rata - 200 EUR do 01. februara

*Polaznici koji plaćaju po promo ceni ne uplaćuju poslednju, odnosno šestu ratu.

*Sve cene i rate su izražene sa PDV-om.

Napomena: ukoliko se odlučite za plaćanje na rate, sa trening centrom Semos Education zaključujete Ugovor o pružanju obuke, i potrebno je da nam dostavite ličnu kartu i Vaš JMBG. Nakon zaključenja Ugovora, dobićete podatke o uplati i broj računa. Plaćanje se vrši isključivo preko računa (nema potrebe da donosite/prilažete uplatnice). Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti prema srednjem kursu NBS na dan plaćanja.

Plaćanje u celosti: I u ovom slučaju se potpisuje Ugovor o pružanju obuke i potrebno je da nam dostavite ličnu kartu i Vaš JMBG. Nakon zaključenja Ugovora, dobićete podatke o uplati i broj računa. Plaćanje se vrši isključivo preko računa (nema potrebe da donosite/prilažete uplatnice). Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti prema srednjem kursu NBS na dan plaćanja.

Plaćanje za pravna lica: Ukoliko plaćanje za Vas želi da izvrši Vaša kompanija ili drugo pravno lice, biće nam potrebni podaci pravnog lica (PIB, MB, Sedište, Naziv itd.)

Partneri na ovoj obuci

Za ovu obuku nisu potrebna predznanja u oblasti gejminga ili programiranja. Dovoljno je poznavanje rada na računaru i znanje engleskog jezika. Poželjno je poznavanje osnovnih koncepata programiranja.

Još obuka za tebe