Polaznici Semos Education trening programa se prepoznaju po kvalitetu

U IT industriji postoji samo jedan način da pokažeš svoje znanje – kroz dobro obavljen posao.
Naši programi te pripremaju upravo za to.

Bez obzira da li praviš svoje prve korake, već imaš iskustvo, želiš unapređenje, novi ili prvi posao, biće potrebno da doneseš odluku koja nije jednostavna: da ponovo počneš da učiš.
Hej, ali to je najbolja odluka!

Tvoja investicija će se definitivno isplatiti jer potražnja za talentima u digitalnom svetu raste iz dana u dan. Zato smo tu da te podržimo i pomognemo ti da savladaš gradivo, primeniš ga u praksi, razviješ veštinu, i dođeš do sertifikacije koja se traži. I to nije sve što možemo da uradimo za tebe. Naši trening programi su kreirani i prilagođeni potrebama naših partnerskih kompanija koje već sada traže kadar kakav ti postaješ nakon edukacije.
Neka ti to bude dodatna motivacija!

Akademija

Koračaj kroz karijeru krupnim koracima

  • Semos Education Akademija je tip programa koji te priprema za konkretno zanimanje i namenjen je svima koji žele da naprave novi korak u svojoj karijeri.
  • Programi obuhvataju veliki fond časova, raspoređenih na nekoliko meseci, uz dinamiku predavanja koja je dva do tri puta nedeljno.
  • Gradivo je pažljivo pripremano sa ciljem da obuhvati najnovije svetske trendove, fokusirajući se na potrebe domaće i inostrane IT industrije.
  • Sastavni deo Semos Education Akademija su mentorski pristup i praktičan rad, uz iskusne i sertifikovane trenere koji garantuju viskok kvalitet treninga.