Polaznici Semos Education trening programa se prepoznaju po kvalitetu

U IT industriji postoji samo jedan način da pokažeš svoje znanje – kroz dobro obavljen posao. Naši programi te pripremaju upravo za to.
Bez obzira da li praviš svoje prve korake, već imaš iskustvo, želiš unapređenje, novi ili prvi posao, biće potrebno da doneseš odluku koja nije jednostavna: da ponovo počneš da učiš. Hej, ali to je najbolja odluka! Tvoja investicija će se definitivno isplatiti jer potražnja za talentima u digitalnom svetu raste iz dana u dan.

Zato smo tu da te podržimo i pomognemo ti da savladaš gradivo, primeniš ga u praksi, razviješ veštinu, i dođeš do sertifikacije koja se traži. I to nije sve što možemo da uradimo za tebe.

Naši programi su kreirani po potrebama naših partnerskih kompanija koje već sada traže kadar kakav ti postaješ nakon edukacije. Neka ti to bude dodatna motivacija!

Koji je pravi tip obuke za tebe?

academy

Akademija

Kreni od početka
krupnim koracima

  • Akademija je tip programa namenjen onima koji su na početku svoje karijere i pripremaju te za konkretno zanimanje.
  • Program obuhvata 120+ časova, raspoređenih na nekoliko meseci intenziteta dva do tri puta nedeljno.
  • Gradivo je brižljivo pripremano da obuhvati najnovije svetske trendove i potrebe domaće IT industrije.
  • Sastavni deo Akademija su mentorstvo i praktičan rad, a pošto se kreće „od nule“ važna je tvoja posvećenost, rad na domaćim zadacima i aktivno učešće u nastavi.

bootcamp

Boot Camp

Zagrizi i nauči sve
u rekordnom roku

  • Boot Camp je tip programa namenjen ambicioznim juniorima i mediorima koji žele da napreduju na bolji posao ili poziciju.
  • Ovo je intenzivan progam koji obuhvata od 20 do 60 časova i traje od dva do nedelju dana, a svaki dan puno radno vreme radimo na konkretnim tehničkim kompetencama koje su ti potrebne.
  • Boot Camp-ovi se organizuju po potrebi partnerskih kompanija koje zapošljavaju osobe sa specifičnim setom znanja, a tebi omogućavaju praktičan rada, mentorstvo, konkretne vežbe i primere.