O nama

O NAMA

KO SMO MI?

Edukacija je najvažnija staza ka budućnosti koju sami oblikujemo. Inspirisani usponom najaktuelnijih i najbrže rastućih profesija budućnosti, napravili smo programe koji su kroz godine promenili živote naših studenata.

Počeli smo stvarati kvalitetne kadrove koji su pronašli svoje mesto u najperspektivnijim profesijama u IT-u i u kreativnoj industriji, a naši studenti su se transformisali u stručnjake u svojim oblastima.

SEMOS AKADEMIJE

TVOJA KARIJERA,
ZAVISI OD TEBE!

Semos Akademije su stvorene kako bi te pripremile za perspektivnu karijeru u svim okruženjima, od korporacija, malih preduzeća, startapa do slobodnog zanimanja.

Bez obzira da li si kreativac, IT entuzijasta ili želiš da promeniš svoju karijeru, mi ti nudimo dugoročan, kvalitetan, temeljan program sa sertifikovanim instruktorima.

Tvoj trud, strast i upornost su ključni za tvoj uspeh, a mi smo tu da ti pružimo kvalitetno obrazovanje i znanje kako bi svoju genijalnost pretočio u svetsku karijeru.

SEMOS EDUCATION

Zašto Semos Education
akademija?

Studenti su naš glavni razlog zbog kog postojimo. Zato smo kreirali programe sa ciljem pružanjem potpune, kvalitetne i temeljne obuke sa vrhunskim instruktorima.

  • Manje grupe i individualan pristup
  • Fokus na kvalitet, a ne na kvantitet
  • Zvanični programi prema svetski poznatim IT brendovima
  • Besplatno karijerno savetovanje sa karijernim savetnikom
  • Minimum teorije, maksimum praktičnog iskustva
  • 110+ partner kompanija za praksu i zapošljavanje
  • Kompanije prepoznaju studente Semos Akademija

Semos Akademije

18 Godina razvoja akademija

60+ Serifikovanih trenera

16+ Programa za najtraženije profesije

110+ Talent partnera za zapošljavanje

NAPRAVI PRVI KORAK!

Izaberi karijeru!

AKADEMIJE