Semos stipendista

Milanka Narančić

BLOG OBJAVA
Kako si saznala za JavaScript Akademija i šta te je privuklo da se prijaviš za stipendiju?

Iz objave na društvenim mrežama, pogledala sam program obuke i videla da je obuhvaćen veliki broj tema koje sam sama planirala da pređem, ali je sigurno mnogo lepše i lakše u društvu i uz odgovarajuću podršku i praktičan rad.

Čime se baviš i šta želiš da promeniš kada savladaš nove veštine i stekneš znanje?

Predajem ruski kao izborni jezik na fakultetu u Novom Sadu. Mislim da uvek treba učiti nove stvari, menjati način razmišljanja i stvarati nove kontakte, svako znanje će naći primenu, nikad se ne zna u čemu smo sve dobri i gde su nam granice.

Šta te privlači kod web developmenta?

To što spaja lepo i korisno, objedinjuje funkcionalnost i vizuelni doživljaj, daje ti mogućnost da sam osmisliš i razviješ kompletan projekat, a ne samo jedan njegov deo i pri tome ostavlja mnogo prostora za kreativnost.

Šta bi poručila drugima i pomogla im da odluče da upišu Full Stack Akademiju?

Da se ne vode time šta je trenutno traženo i kakva je situacija u IT industriji, nego da biraju ono u čemu se pronalaze i što žele da rade, jer samo ako voliš ono što radiš neće ti biti teško da investiraš vreme u učenje i usavršavanje, a to je ono što će te izdvojiti od konkurencije prilikom zapošljavanja i pomoći da pronađeš svoje mesto koliko god se činilo da je tržište prezasićeno. Semos Akademija ima zaista široku ponudu obuka i detaljno opisane programe, tako da svako može pronaći šta ga najviše privlači i u čemu može pružiti svoj maksimum.

#javascript
СЛИЧНИ БЛОГ ОБЈАВИ

BUDI I TI USPEŠNA PRIČA!

Upiši se na Semos Akademiju!

NAPRAVI PRVI KORAK