Uspešna priča

Jovana Dašić, stipendistkinja Digital Marketing Specialist Akademije

BLOG OBJAVA
Kako si saznala za Semos Digital Marketing Specialist Akademiju i šta te je privuklo da se prijaviš za stipendiju?

Za Semos Digital Marketing Specialist Akademiju saznala sam preko društvenih mreža, a više informacija dobila putem e-maila i sajta. Kompanija Semos Education za mene predstavlja sinonim za savremenu kompaniju koja nudi kvalitetne obuke iz različitih (prvenstveno IT) oblasti što me je privuklo da se prijavim za stipendiju.

Čime se baviš i šta želiš da promeniš kada savladaš nove veštine i stekneš znanje?

Pošto sam po struci diplomirani marketing menadžer i imam višegodišnje iskustvo u različitim sferama marketinga, ovo sam videla kao sjajnu šansu za dodatnu edukaciju.

Koja su tvoja očekivanja od Digital Marketing Specialist Akademije?

Konstantno učenje sastavni je deo rada i života svakog uspešnog marketara, pa su moja očekivanja od ove Akademije upravo usmerena ka tome, usavršavanju koje će mi nadam se otvoriti nove poslovne mogućnosti i omogućiti dodatni prosperitet.

Šta te privlači kod digitalnog marketinga?

Pored kreativnog segmenta marketinga (copywriting i dizajn) koji su mi najprivlačniji, privlači me i merljivnost rezultata i analiziranje podataka neopodne aktivnosti koje nam pokazuju da li smo na dobrom putu ili je potrebno nešto izmeniti kako bi se postigao bolji poslovni rezultat. 👩‍💼🎯

 Šta bi poručila drugima i pomogla im da odluče da ti se pridruže na Digital Marketing Specialist Akademiji?

Svima bih poručila, bez obzira na delatnost kojom se bave, da su konstantno usavršavanje i praćenje trendova na polju edukacije neophodni za napredovanje u karijerama 21.veka, a lično smatram da je Semos Digital Marketing Specialist Akademija pravi izbor.

Hvala još jednom na poklon stipendiji i sa nestrpljenjem iščekujem početak. 😊

#digital-marketing
SLIČNI BLOG POSTOVI

BUDI I TI USPEŠNA PRIČA!

Upiši se na Semos Akademiju!

NAPRAVI PRVI KORAK