Intervju sa Natalijom Pavlović Patić

Akademija pruža program prilagođen aktuelnoj industriji i super je što nude besplatno polaganje ISTQB testa što testeru u karijeri mnogo pruža.

BLOG OBJAVA
Kako si saznala za Semos Software Tester Akademiju i šta te je privuklo da se prijaviš za stipendiju?

Za Semos Software Tester Akademiju sam saznala preko webinara koji sam slušala na temu software testiranja gde sam kasnije zapratila akademiju i saznala da se može prijaviti za stipendiju, pošto se već neko vreme interesujem za testiranje i želim da dopunim znanje i iskustvo.

Čime se baviš i šta želiš da promeniš kada savladaš nove veštine i stekneš odgovarajuće znanje?

Zaposlena sam u apoteci i nadam se da ću završetkom akademije steći praktična znanja i iskustvo koje će mi pomoći u promeni profesije.

Šta te privlači kod testiranja softvera?

Kod testiranja me privlači to što volim izazove i rešavanje problema raznih.

Šta bi poručio drugima i pomogao im da odluče da upišu Software Tester Akademiju?

Akademija pruža program prilagođen aktuelnoj industriji, postoji i mentorstvo tokom predavanja i super je što nude besplatno polaganje ISTQB testa što testeru u karijeri mnogo pruža.

Software Tester Akademija je tvoj ključ ka karijeri u svetu testiranja softvera i kompanija koje imaju sve veću potrebu za ovom pozicijom. Uđi u IT inudustriju na najbolji način! Pridruži se Software Tester Akademiji i postani stručnjak u testiranju softvera! Prijavi se sada i osiguraj svoje mesto

#software-tester
SLIČNI BLOG POSTOVI

BUDI I TI USPEŠNA PRIČA!

Upiši se na Semos Akademiju!

NAPRAVI PRVI KORAK