Intervju - Nevena Marković

“Marketing je oblast koja se svaki dan menja i koja zahteva učenje non-stop. Semos mi je mnogo pomogao da budem up to date.”

BLOG OBJAVA
Čime se trenutno baviš, reci nam malo više o sebi?

Trenutno obavljam funkciju Social Media Managera u jednoj internacionalnoj retail kompaniji. Moje profesionalno usmerenje ka oblasti marketinga, sa posebnim naglaskom na digitalni marketing, proizilazi iz proaktivnog angažmana i kontinuiranog usavršavanja tokom rada. U okviru svojih svakodnevnih obaveza, ne upravljam samo strategijom i vođenjem društvenih medija, već i koordinišem događaje, sponzorstva i aktivnosti oglašavanja... istovremeno prilagođavajući se dinamičnim zahtevima tržišta.

Kako si saznala sa Semos Digital Specialist Akademiju?

Za akademiju i kurs sam saznala od kolege.

Koje konkretne veštine ili znanja očekuješ da stekneš tokom ove aktivacije?

Moja motivacija za prijavu na ovu obuku proizilazi iz svesti o važnosti stalnog profesionalnog razvoja u dinamičnom okruženju marketinga. Težim ka konstantnom unapređenju i usvajanju najnovijih trendova i tehnika kako bih efikasnije odgovarala na zahteve tržišta i ostvarivala bolje rezultate.

Šta te je motivisalo da se prijaviš za ovu obuku?

Marketing je oblast koja se svaki dan menja i koja zahteva učenje non-stop. Samim tim sam stalno u potrazi za novim knjigama, kursevima, podcastima koji bi mi pomogli da usavršim do sad stečeno znanje.Semos mi je mnogo pomogao da budem up to date.

Na koji način očekuješ da će ova obuka unaprediti tvoje profesionalne mogućnosti i perspektive?

S obzirom da već radim u oblasti marketinga, svakako će mi pomoći da bolje obavljam svoje zadatke, unapredim svoje znanje u određenim oblastima.

#digital-marketing
SLIČNI BLOG POSTOVI

BUDI I TI USPEŠNA PRIČA!

Upiši se na Semos Akademiju!

NAPRAVI PRVI KORAK