Intervju - Sandra Dančetović

“Motivišu me želja da učim i usavršavam se u nekoj novoj sferi, kao i tuđa pozitivna iskustva.”

BLOG OBJAVA
Čime se trenutno baviš, reci nam malo više o sebi?

Bavim se novinarstvom, odnosno publicistikom, a započinjem i novo profesionalno putovanje koje se tiče marketinga i PR-a, tako da verujem da će mi znanja stečena na Semos akademiji i te kako koristiti.

Kako si saznala sa Semos Digital Specialist Akademiju?

Za Semos sam saznala zahvaljujući postu na Facebooku, a kasnije sam u razgovoru sa prijateljicom shvatila da je ona pohađala upravu ovu akademiju (samo drugi kurs) i da je bila izuzetno zadovoljna.

Koje konkretne veštine ili znanja očekuješ da stekneš tokom ove aktivacije?

Očekujem da naučim više o marketingu kao takvom, naročito o digitalnom marketingu, načinu na koji funkcioniše i menja se, kao i da usavršim rad u određenim programima, da analitiku koristim na pravi način i saznam sve ono što nije tako lako dostupno na internetu, a što može preneti samo stručnjak koji ima dugogodišnju praksu u ovoj oblasti.

Šta te je motivisalo da se prijaviš za ovu obuku?

Motivišu me želja da učim i usavršavam se u nekoj novoj sferi, kao i tuđa pozitivna iskustva.

Da li već imaš iskustva u digitalnom marketingu ili ovo predstavlja potpuno novo područje za tebe?

Imam malo iskustva, stečenog uglavnom usput, putem postupka pokušaja i pogreške, što i nije tako loše - dosta toga može da se savlada, ali mislim da je vreme da se to znanje obogati, nadogradi i sistematizuje.

Koje marketinške platforme ili alate bi volela dublje da istražiš tokom kursa?

Trenutno najviše razmišljam o content marketingu, copywritingu i SEO veštinama jer tu mogu da primenim ono što već znam i svoje pisanje prilagodim specifičnim zahtevima, ali se radujem i tome što ću naučiti osnove grafičkog dizajna, posebno zato što nikad nisam planirala da se u tome oprobam.

Kako bi opisala svoje ciljeve u karijeri nakon završetka ove obuke?

Teško je govoriti o konkretnim ciljevima jer nikad ne znamo gde će nas put odvesti i šta će se novo otvoriti, ali cilj mi je pre svega da ja budem otvorena za nova znanja i iskustva, učim i usavršavam se dalje i sve to uspešno primenim u praksi.

#digital-marketing
SLIČNI BLOG POSTOVI

BUDI I TI USPEŠNA PRIČA!

Upiši se na Semos Akademiju!

NAPRAVI PRVI KORAK