Intervju sa Teodora Šiklošić

„Digitalni marketing mi je oduvek bio fascinantan jer kombinuje kreativnost, analitiku i tehnologiju kako bi se doprlo do ciljne publike na jedinstvene načine.“

BLOG OBJAVA
Kako si saznala za Semos Digital Marketing Specialist Akademiju i šta te je privuklo da se prijaviš za stipendiju?

Za Semos Digital Marketing Specialist Akademiju saznala sam preko reklame na Instagramu gde se reklamirao konkurs za stipendiju na Vašoj akademiji, te s obzirom na to da pratim slične sadržaje i da me je marketing oduvek zanimao, privukla me je reklama i odlučila sam da konkurišem za stipendiju. Bilo je potrebno da napravim vizual sa pratećim tekstom za Semos Akademiju, i ceo proces rada mi je bio veoma zabavan, te me je obradovala informacija da sam osvojila prvo mestu i kompletnu stipendiju za kurs digitalnog marketinga.

Čime se baviš i šta želiš da promeniš kada savladaš nove veštine i stekneš odgovarajuće znanje?

Studiram engleski i nemački jezik, te sam oduvek volela da pišem i prevodim, ali pored ljubavi prema jezicima, razvila sam i ljubav prema digitalnom marketingu. Uvek sam mislila kako digitalni marketing može da mi pruži mogućnost da iskoristim svoj talenat za pisanje sa ostalim veštinama kao što su dizajn i pregovaračke sposobnosti i time mi omogući da kombinujem svoje veštine na jedan kreativan način kako bi dobila jedan uspešan krajnji proizvod rada. Smatram da će mi ovaj kurs pomoći da usavršim, poboljšam i nadogradim svoje veštine kako bih nakon što steknem potrebno znanje mogla da budem uspešnija i iskusnija u oblasti digitalnog marketinga i mogla da započnem karijeru na tom polju.

Šta te privlači kod digitalnog marketinga?

Digitalni marketing mi je oduvek bio fascinantan jer kombinuje kreativnost, analitiku i tehnologiju kako bi se doprlo do ciljne publike na jedinstvene načine. Privlači me mogućnost stvaranja inovativnih kampanja koje mogu direktno uticati na ciljane potrošače i doprineti uspehu brenda ili proizvoda, kao i mogućnost rada na raznim zanimljivim projektima, jer smatram da digitalni marketinga obuhvata širok spektar interesovanja i mogućnosti u kojima možemo da se izrazimo.

Šta bi poručila drugima kako bi im pomogla da odluče da upišu Digital Marketing Specialist Akademiju?

Semos Digital Marketing Specialist Akademija je odlična prilika za usavršavanje u oblasti digitalnog marketinga, potencijal za unapređenje karijere i sticanje novih veština, kao i mogućnost saradnje sa stručnjacima iz industrije. Ona nam pruža potrebno znanje za pravljenje i plasiranje kampanje, unapređivanje veb sajtova, vešto upravljanje društvenim mrežama i kreiranje vizuala. Pored mogućnosti saradnje sa ekspertima digitalnog marketinga, ključne su i praksa i rad na projektima. Mislim da je Semos Akademija najbolja šansa za napredovanje u karijeri, jer pored svih mogućnosti nam pruža i priliku da se izrazimo i ispunimo svoj potencijal.

#digital-marketing
SLIČNI BLOG POSTOVI

BUDI I TI USPEŠNA PRIČA!

Upiši se na Semos Akademiju!

NAPRAVI PRVI KORAK