Besplatno testiranje

Semos Education u saradnji sa Centrom za Digitalnu Transformaciju, poziva sve srednjoškolce završnih godina na potpuno besplatno testiranje digitalnih veština u Privrednoj komori Srbije, 18. i 19. maja.

Link za prijavu
BLOG OBJAVA

Semos Education u saradnji sa Centrom za Digitalnu Transformaciju, poziva sve srednjoškolce završnih godina na potpuno besplatno testiranje digitalnih veština u Privrednoj komori Srbije, 18. i 19. maja. Cilj testiranja je da deca bolje upoznaju sebe, svoje sklonosti i interesovanja, kako bi lakše pravila planove za fakultet i zapošljavanje.

Samo testiranje podeljeno je u tri oblasti:

  • Adobe sertifikati za sve koje zanima kreativa i dizajn;
  • Information Technology Specialist sertifikat- za entuzijaste sklone IT-u i programiranju ,
  • kao i MS Office sertifikat za sve koji žele da utvrde nivo svoje digitalne pismenosti, a ako imaju sklonost ka ekonomiji, analizi i podacima - tu je Excel.

“Pri kraju srednje škole, deca uglavnom ostaju zbunjena, potrebna im je motivacija i podrška kako bi napravili dobar izbor za budućnost. Upravo zato smo i odlučili da podržimo ovu inicijativu, kako bi mladim ljudima, budućim akademskim građanima i građankama, omogućili da na vreme otkriju svoje talente i snage, i lakše se opredele za fakultet ili dalji profesionalni razvoj”, kaže Dragan Tanasković, direktor prodaje u Centru za Digitalnu Transformaciju.

Kao društveno odgovorna kompanija i lideri u edukaciji sa preko 28 godina iskustva, Semos Education želi da srednjoškolcima pruži priliku da otkriju svoje potencijale. Kroz ovaj proces, deca će imati priliku da se upoznaju sa različitim oblastima digitalne tehnologije i pronađu onu koja ih najviše inspiriše i gde su najbolji.

Za svu decu koja polože test obezbeđen je i digitalni bedž koji mogu da dodaju u svoj CV.

Ovim putem pozivamo i sve roditelje, i profesore, ali i srednjoškolce, da ne propuste ovu jedinstvenu priliku i podrže našu inicijativu, te da zajedno usmerimo decu ka digitalnom boljem sutra.

Link za prijavu
SLIČNI BLOG POSTOVI

BUDI I TI USPEŠNA PRIČA!

Upiši se na Semos Akademiju!

NAPRAVI PRVI KORAK